Skip to main content
Evenement

Dag van de Keizer

Eindelijk is het zomer! Een perfect seizoen om de Keizerstraat, oftewel. De Straet, weer eens in het zonnetje te zetten. Of je nu in de Keizerstraat zelf woont, aan de andere kant van Den Haag of ver daarbuiten: op 13 juli kun je meedoen aan De Keizerspelen en genieten De Opschepperij waar we de bijzondere verhalen  van de Keizerstraat van voeger en nu op sportieve, muzikale en culinaire manier vertellen. Want de Keizerstraat is een bijzondere Straet en dat kun je meemaken op 13 juli!

Evenement

Programmering

De Keizerspelen
De Olympische spelen staan voor de deur, maar in de Keizerstraat beginnen ze al eerder. Tijdens de Keizerspelen kun je op verschillende plekken meedoen aan spellen die allemaal iets te maken hebben met het Karakter van de Keizer. De spellen staan dus in het teken van een bijzondere gebeurtenis, traditie of weetje uit het verre of recente verleden van de Keizerstraat. En het leukste: iedereen mag meedoen! Als deelnemer kun je een spellenkaart ophalen op diverse plekken. Heb je alle spellen gedaan? Haal dan jouw beloning op!

De Opschepperij
Klaar met spelen? Geniet dan vanaf 13.00 tijdens de Opschepperij van de sterke verhalen uit de Keizerstraat en een heerlijke lunch met programmering van artiesten die allemaal een link hebben met de Keizerstraat. Tijdens De Opschepperij worden ook de verhalen van de Keizer verteld, maar dan op een eigenzinnige manier. Haal je snack of lunch voor een kleine prijs bij één van de foodstands van lokale ondernemers. Als De Opschepperij tot een eind is kun je verder genieten van livemuziek in De Maatschappij en De Snoeshaen.