DUO

Openingstijden

Maandag 10:00 – 17:00 uur – Dinsdag – Zondag 10:00 – 23:00 uur

Contact

Telefoon: 070 – 887 48 44

Adres

Keizerstraat 122
2584 BL

Website:

Socials:

DUO

Restaurant DUO Eten & Drinken heeft per 2 februari 2016 haar deuren geopend na een flinke verbouwing. Het restaurant is gevestigd in het pand waar Sauna Bijland zo’n zes jaar geleden zijn deuren sloot. Nu is de familie Van Houten teruggekeerd om een restaurant te openen op deze locatie.

De naam DUO staat voor de zussen Tessa en Amber die het nieuwe restaurant in de Keizerstraat runnen. Zij hebben het direct grondig aangepakt: de binnenzijde van het pand is van voor naar achter compleet verbouwd. Niets herinnert meer aan de tijd van de sauna, maar alles duidt op een sfeervol ingericht gemoedelijk restaurant met een behoorlijk Scheveningse inbreng. Prachtige foto’s van Scheveningen sieren de wanden en het plafond. Je waant je zelfs in de haven, door een leuk ingericht hoekje met meerpalen.

Restaurant DUO is geopend vanaf 10:00 uur voor een heerlijke lunch, borrel of diner. Met een gezellig terrasje in de zon is het buiten ook heerlijk toeven. Op het menu staat onder andere vis en vlees, er is voor ieder wat wils. Ook aan de kleine bezoekers is gedacht, bij DUO zijn lekkere pannenkoeken verkrijgbaar. Op maandag open tot 17:00 uur.

Graag tot ziens bij DUO!