Haagsche Stadsfiets

Openingstijden

Maandag t/m Zondag 10:00 – 15:00 uur

Contact

Telefoon: 070 – 355 40 60

Adres

Keizerstraat 27
2584 BA

Website:

Socials:

Haagsche Stadsfiets

Tegenover de Oude Kerk (14e-eeuw) aan het eind van de Keizerstraat te Scheveningen, opende in 1896 Hotel-restaurant ‘Du Nord’ haar deuren. Jarenlang bood zij een majesteitelijk onderkomen aan de fine fleur van Nederland en reikte haar goede reputatie tot ver over de Europese grenzen. Na het pootje baden, ezeltje rijden op het strand van Scheveningen en de kennismaking met Den Haag en omgeving was zij de warme thuiskomst voor haar gasten.

In 1934 heeft het hotel plaats gemaakt voor Garagebedrijf Du Nord. Onder deze naam hebben zij tot het 1989 de Haagsche automobilist met raad en daad bijgestaan.

Begin 1990 is Du Nord Rijwielen gestart met het verhuren van fietsen aan toeristen en is de spil van de Keizerstraat een beetje in haar oude rol teruggekeerd. In 2019 neemt Ga Den Haag Dunord over. Ga Den Haag organiseert en combineert vele toeristische attracties. Bezoek eens onze website www.GaDenHaag.nl .  Met onze servicegerichte, klantvriendelijke aanpak hopen we voor u de thuisbasis te zijn, van waaruit u bruisend Den Haag en Scheveningen wilt ontdekken. Fiets huren in Scheveningen? Kom snel bij ons langs.