In de buurt

Strand & Pier

De Keizerstraat in Scheveningen ligt vlakbij het unieke strand van Scheveningen. Met de Pier vind je daarnaast één van Nederlands iconische gebouwen op loopafstand. Wist je dat je bij ideale weersomstandigheden wel tot 17km ver kan kijken vanaf de Pier? Je kunt dus voor, tijdens of na het uitwaaien op het strand of een wandeling over de Pier, De Keizerstraat op je route plaatsen om gezellig te winkelen, wat te drinken of een hapje te eten.

Madurodam

Madurodam is een miniatuurstad op een schaal van 1 op 25. Het park heeft een totaaloppervlakte van 62.630 vierkante meter, de stad zelf heeft een oppervlakte van 17.630 vierkante meter. Madurodam geeft een beeld van een Nederlandse stad en de Nederlandse samenleving door middel van ruim 700 maquettes van gebouwen uit alle delen van het land. Daarnaast zijn er interactieve onderdelen waar de bezoeker zelf aan kan bijdragen zoals het sluiten van de Oosterscheldekring of het laden van containers in de Rotterdamse haven. Madurodam is vanaf tramhalte het Circustheater met tram 9 in een paar minuten te bereiken.

Circustheater

Het oorspronkelijke Circustheater werd op 16 juli 1904 geopend door Circus Schumann en heeft in de jaren vele rollen gehad. Tegenwoordig wordt het theater hoofdzakelijk gebruikt voor musicals. Zo werden legendarische musicals als The Phantom of the Opera, Miss Saigon, The Sound of Music, Mary Poppins en The Lion King gespeeld in het theater. Momenteel worden de musicals Anastasia en Aladdin opgevoerd in het theater. De Keizerstraat is ideaal te combineren met een avondje musical.