December

December

Net als vorig jaar hebben wij via de gemeente Den Haag weer een feestmaand subsidie kunnen regelen. Dit betekent dat wij een groot gedeelte van de kosten voor ons kerst initiatief retour zullen krijgen. Zoals eerder aangegeven in de Keizerinfo WhatsApp groep hebben we voor 12, 19 en 20 december een aantal vrijwilligers geregeld die als elfjes door de straat zullen gaan lopen en voor een leuke kerstsfeer zorgen. Iedereen kan zijn/haar flyer, kortingsbonnen of voucher bij Ernies komen inleveren en dan zullen deze op bovenstaande data worden uitgedeeld.

Naast de mooie sfeerverlichting die recent is opgehangen, willen wij in de maand December de straat gaan opfleuren met diverse ” beach vlaggen” in gezellige kerstsfeer en diverse raamstickers.

Ook willen wij graag iedereen vragen om zijn/haar eigen winkel zo leuk mogelijk te maken in de December maand. Om dit te simuleren gaan we een “wie heeft de leukste kerst etalage” wedstrijd houden. Op 15 december maken we een foto van alle leuke versierde winkels en diegene met de meeste likes op social media wint! Naast de eeuwige roem die hierbij hoort zal er ook een kleine extra prijs aan worden verbonden.