Skip to main content

Bedenk jij mijn voornaam als mascotte van de Keizerstraat

Op 2 december a.s., tijdens het WinterFest dat gedurende de gehele maand december in de Keizerstraat gehouden wordt, zal de winkeliersvereniging van de Keizerstraat haar nieuwe mascotte introduceren: een keizerlijke haring. Deze mascotte moet natuurlijk een (toepasselijke) naam krijgen en jij kunt daarbij helpen.

Bedenk een leuke naam voor de haring en mail voor 16 december dit naar info@studioscheveningen.nl met jouw idee. Ook is het mogelijk bij één van de WinterFest-kramen tijdens decemberzaterdagen, in de Keizerstraat een formulier in te vullen.

Alle inzendingen worden beoordeeld door onze jury. 23 december worden de leukste 5 inzendingen bekend gemaakt. De beste 5 ontvangen allemaal een leuke verrassing. Vanaf de 23ste kun je stemmen op de overgebleven 5 favoriete namen. In het laatste weekend van het jaar wordt de uiteindelijke winnaar bekend gemaakt. Naast keizerlijke roem ontvangt de winnaar een Keizerstraat geweldig verrassingspakket. Onze mascotte zal je gedurende het gehele jaar bij verschillende evenementen tegenkomen.