Skip to main content

Sinterklaas bezoekt de Keizerstraat

Dit jaar brengt Sinterklaas weer een bezoekje aan winkelstraat de Keizerstraat op 18 november. Het belooft een feestelijke dag te worden vol met vreugde en plezier voor jong en oud. Wil je weten hoe je kunt genieten van dit evenement? Lees dan verder!

Op zaterdag 18 november zal Sinterklaas om 12:40 uur arriveren in de Keizerstraat. Dit is jouw kans om samen met je hele gezin oog in oog te staan met de goedheiligman en zijn trouwe pieten. Het belooft een spectaculaire optocht te worden, dus zorg ervoor dat je op tijd bent!

Om meer informatie over de gehele route van Sinterklaas te verkrijgen, kun je terecht op www.sinterklaasindenhaag.nl. Op deze website vind je alle details die je nodig hebt om deze speciale dag optimaal te beleven.

Verlies geen tijd! Noteer deze datum in je agenda en plan een gezellige middag uit met je familie. Laat de kinderen genieten van de magie van Sinterklaas terwijl ze hun verlanglijstjes kunnen delen met de Goedheiligman.

De Keizerstraat zal worden gevuld met lachende gezichten, kleurrijke kostuums en misschien zelfs wat pepernoten! Mis deze unieke kans niet om de Sint en zijn pieten te ontmoeten. Het is een evenement dat je niet wilt missen.

Dus, kom jij kijken met je hele gezin? Zorg ervoor dat je op 18 november om 12:40 uur in de Keizerstraat bent om dit geweldige spektakel mee te maken. Vergeet niet om je camera mee te nemen en maak prachtige herinneringen die nog jaren meegaan.

Vier het feest van Sinterklaas in stijl en geniet van de warmte en vreugde die deze tijd van het jaar met zich meebrengt. We zien je graag op 18 november in de Keizerstraat!